hide

ИК Жанет 45 и бистро Дионисиус (в курортен комплекс Албена) подемат съвместна инициатива в края на лятото и с поглед към новата учебна година.

Ако между 28 август и 19 септември 2010 г. си купите книга на Жанет 45 от щанда, намиращ се в бистро Дионисиус на плажа в Албена, вие ще подарите книжка на дете.

Приходите от продажбите от всички книги на Жанет 45 през този период ще бъдат дарени под формата на детски книги от каталога на издателството на децата от Целодневна детска градина номер 20 "Радост" в град Добрич.

От началото на 2010 г. се създаде успешно партньорство между издателска къща Жанет 45 – Пловдив и кафе-клуб Галерия – Добрич. Щанд с книги от каталога на издателството присъства в артистичното пространство на клуба.

През летния сезон бе подета инициатива за четене на книги на морския бряг. Щанд с книги на издателството се появи и в бистро Дионисиус в курортен комплекс Албена, съчетан с прояви на живо.

В края на летния сезон искаме да зарадваме и децата от Добрич, затова приходите от продажбата на книги в последните три семици на лятото ще бъдат дарени под формата на детски книги от каталога на Жанет 45, с които ще зарадваме децата от ЦДГ номер 20 „Радост” от град Добрич. Там художничката Велина Христова, която е и собственик на кафе-клуб Галерия и Бистро Дионисиус, преподава творческо рисуване на талантливите малчугани.

Надяваме се да подкрепите инициативата като четете добра българска и преводна литература. Какво по-добро място за това от плажа на Албена в края на лятото?...