hide

Книгите на ЖАНЕТ 45 ще откриете на пролетния базар на книгата в Парк НДК, организиран от Асоциация "Българска книга" от 29 май до 3 юни. Потърсете ни на място А15. от 10:00 до 8:00 ч. всеки ден.

Разгледайте програмата и си изберете с кого да се срещнете лично:

29 МАЙ /вторник/

17:00 ч. Среща с Автограф с Петя Кокудева, щанд на издателство Жанет 45
Двама любопитни приятели - кучето Лупо и енотът Тумба - откриват света в 20 миниатюрни истории, пълни с небивали открития, смях и пленяващи акварелни рисунки в новата книга на чудната Петя Кокудева и Ромина Беневенти.

 

18:30 ч. Среща с автограф с Иванка Могилска, щанд на издателство „Жанет 45”
Иванка Могилска обича да разказва истории, да пътешества и да си задава въпроса „Какво би било, ако...“. Някои от отговорите, които е намерила, са част от сборника разкази „Тая земя, оная земя“.Тя е автор на две стихосбирки – „ДНК“ и „Иначе казано“, и на два романа – „Места за загубване“ и „Внезапни улици“. Книгите й са награждавани в няколко национални литературни конкурса. Стихове и откъси от романите са превеждани на английски, френски и унгарски.

30 МАЙ /сряда/ 

 

18:00 ч. Среща с автограф с Димана Йорданова, щанд на издателство „Жанет 45”
Димана Йорданова е автор на „Жената и мъжете, които бях“. Новата й стихосбирка „По гръбнака“ е вече факт. Редактор Елин Рахнев, художник и оформител Христо Гочев.

31 МАЙ /четвъртък/


18:00 ч. Среща с автограф с Йордан Радичков, щанд на издателство „Жанет 45”
Йордан Радичков е автор на сборниците с разкази „Малка човешка комедия“, „Игра на гъски“. Новият му сборник „Двеста линейки на час“ излиза под знака на „Жанет 45”.
19:00 ч. Среща с автограф с Рене Карабаш, щанд на издателство „Жанет 45”
Рене Карабаш е автор на стихосбирката „Хълбоци и пеперуди”. Дебютът й в прозата е с романа „Остайница”.

1 ЮНИ /петък/

16:00 ч. Детската книга „Лети, лети слон” от Севдалин Генов и Кръстю Пастухов ще бъде представена на сцената на Пролетния панаир на книгата, специално за празника на децата. 
18:00 ч. Поетична вечер с Ангелина Александрова, Йорданка Белева, Лилия Йовнова и Росен Карамфилов на сцената на Пролетния панаир на книгата
Поетите четат от книгите си „15 ангела на върха на пръста ми“, „Пропуснатият момент“, „Моментът, преди порастване“ и „Въпреки бурите“.
19:00 ч. Среща с автограф с Ангелина Александрова, Йорданка Белева, Лилия Йовнова и Росен Карамфилов, щанд на издателство „Жанет 45”

2 ЮНИ /събота/


17:00 „Фабиян и хаосът” – нов роман на Педро Хуан Гутиерес, на сцената на Пролетния панаир на книгата!
Авторът на „Мръсна хаванска трилогия“, „Кралят на Хавана“, „Тропическо животно“ с нов роман за българската публика! В превод на Еми Барух и художествено оформление на Люба Халева.

Повече информация за новите книги и новини ще намерите тук:

f: https://www.facebook.com/events/784627481730250